Ας συστηθούμε

Ο κύκλος εργασιών μας προέρχεται από δύο βασικές κατηγορίες καταστημάτων: τις πωλήσεις Λιανικής μέσα από τα My market και τις πωλήσεις Χονδρικής μέσα από τα METRO Cash & Carry.

Ως μία καθαρά ελληνική επιχείρηση ενισχύουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα με όλα τα μέσα που διαθέτουμε. Η ελληνικότητα ως καταγωγή, αλλά και ως εθνική προτεραιότητα διέπει το σύνολο των στρατηγικών επιλογών μας.

Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια είναι ο σεβασμός στον πελάτη – καταναλωτή, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.

Το δίκτυο καταστημάτων My market έως το τέλος του 2015 αριθμούσε 66 καταστήματα λιανικής κυρίως στην Αττική και στην ευρύτερη περιοχή της Νότιας Ελλάδας, με χώρους πώλησης είτε 1.000 -1.200 τ.μ. είτε 350 τ.μ. – 650 τ.μ. (My market Easy). Το Φεβρουάριο του 2016, η εταιρεία απέκτησε την αλυσίδα Βερόπουλος επεκτείνοντας την παρουσία της σε στρατηγικά σημεία σε όλη την Ελλάδα και φτάνοντας τα 225 σημεία πώλησης και τους πάνω από 10.600 εργαζόμενους.

Η διαδικασία ενοποίησης των δύο εταιρειών, εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, τοποθετώντας την αναβάθμιση των καταστημάτων και υπηρεσιών τους ως πρώτη προτεραιότητα.

Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο και ιδιαίτερα απαιτητικό έργο που περιλαμβάνει τόσο αλλαγές στις ταμπέλες, την εσωτερική διακόσμηση και σήμανση των καταστημάτων, όσο και αναβάθμιση στον εξοπλισμό, τα μηχανογραφικά συστήματα, αλλά και την εκπαίδευση και κατάρτιση του συνόλου των εργαζομένων σύμφωνα με τις αρχές, τις αξίες και την πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας.

Η φιλοσοφία μας αυτή έχει ως αρχή την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τον πελάτη, μέσα από ένα υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών που βασίζεται στη φιλική και εγκάρδια συμπεριφορά των εργαζομένων και φυσικά στην αξεπέραστη ποιότητα των φρέσκων προϊόντων μας.

Τα METRO Cash & Carry, με 49 σημεία και χώρους πώλησης 2.500 – 3.500 τ.μ. αποτελούν την αλυσίδα με το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων χονδρικής στη χώρα, διεκδικώντας δίκαια το ρόλο του ηγέτη στην αγορά.  Στόχος μας η δυναμική παρουσία μας σε όσο το δυνατόν περισσότερες πόλεις και νομούς της ελληνικής επικράτειας στηρίζοντας τον ανεξάρτητο επαγγελματία και δίνοντάς του την ευκαιρία να προμηθεύεται τα προϊόντα που επιθυμεί στις πιο συμφέρουσες και κερδοφόρες τιμές. Τα METRO Cash & Carry είναι καταστήματα με ευρύχωρους και άρτια ταξινομημένους χώρους πώλησης, διαθέτουν άνετο Parking και βρίσκονται σε κομβικά σημεία με άνετη πρόσβαση, μέσα στην πόλη, ή στα όριά της. Απευθυνόμαστε στους επαγγελματίες (όπως mini markets, παντοπωλεία, κάβες, ταβέρνες, bars, ξενοδοχεία κ.λπ.) όχι μόνο της πόλης, στην οποία βρισκόμαστε, αλλά και σε όσους έχουν την επιχείρησή τους στην ευρύτερη περιοχή (ακτίνα 50 - 80χλμ).