Καλωσήρθατε στην εταιρεία METRO

Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της το 1976, η METRO AEBE αποτελεί μια 100% ελληνική εταιρεία με οικογενειακή μετοχική σύνθεση. Διαθέτει δύο αλυσίδες καταστημάτων: τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry, με 50 σημεία σε όλη την χώρα και τα καταστήματα λιανικής My market και My market Local, με περισσότερα από 245 σημεία λιανικής πώλησης. Τον Ιανουάριο του 2020, η εταιρεία άνοιξε το πρώτο της κατάστημα (BEST VALUE για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ) στην Κύπρο. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 11.000 εργαζόμενους, γεγονός που την καθιστά έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες πανελλαδικά.

Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, η Βιωσιμότητα και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.

Από το 2020 έχει ενταχθεί στην πρωτοβουλία του ΚΕΑΝ και του Diversity Charter που στοχεύει στην εξάλειψη κάθε είδους αποκλεισμού από τον εργασιακό χώρο, υπογράφοντας τη Χάρτα Διαφορετικότητας για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης, έχει τοποθετήσει περισσότερες από 280 πιστοποιημένες θέσεις στάθμευσης σε καταστήματα My market σε όλη την Ελλάδα, στα κεντρικά γραφεία και στα κέντρα διανομής ενώ δημιουργεί, το πρώτο «Φιλικό προς το ποδήλατο» δίκτυο στην Ελλάδα. Επίσης, αποτελεί μέλος της Συμμαχίας για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων, από το 2020 και κάθε μήνα δωρίζει χιλιάδες μερίδες τροφίμων σε φορείς και ιδρύματα σε όλη τη χώρα

 
 

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ είναι άκρως καλοκαιρινό και απολαυστικό σε κάθε του σελίδα!

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, βρίσκεται ήδη σε όλα τα καταστήματα My market και στο mymarket.gr