Καριέρα

Η επιτυχία της εταιρείας οφείλεται σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό στους συνεργάτες της. Η METRO έχει κατανοήσει τη συμβολή των υπαλλήλων της και για αυτό το λόγο φροντίζει να διατηρεί το επίπεδό τους σε υψηλά επίπεδα εκπαιδεύοντάς τους - θεωρητικά και πρακτικά - κατά τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι εργαζόμενοι ήταν, είναι και θα είναι απόλυτη προτεραιότητα των στρατηγικών επιλογών της εταιρείας, γιατί αποτελούν την κινητήρια δύναμη της και σε αυτούς οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό η επιτυχία της.

Είμαστε δίκαιοι απέναντί τους, τηρούμε τους νόμους, σεβόμαστε την προσωπικότητά τους. Επενδύουμε σε εκπαιδευτικά προγράμματα και προσπαθούμε να τους εμφυσήσουμε την κουλτούρα εξυπηρέτησης του πελάτη.

Στόχος μας παραμένει να προσφέρουμε σε όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας της METRO ένα περιβάλλον αξιοκρατίας και ασφαλούς εργασίας, αναπτύσσοντας μαζί τους σχέσεις αξιοκρατίας και εμπιστοσύνης σε βάθος χρόνου.

Εάν έχετε όρεξη για δουλειά και φιλοδοξία για προσωπική ανάπτυξη και καταξίωση σε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον, στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.

Αν υπάρχει η κατάλληλη θέση για εσάς, θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό, διαφορετικά θα κρατήσουμε το βιογραφικό σας σημείωμα για τυχόν μελλοντικές θέσεις εργασίας.