Γνωρίστε μας

Η εταιρεία μας, μία 100% ελληνική επιχείρηση, ιδρύθηκε το 1976 με την επωνυμία METRO Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Διατροφής και Οικιακής Χρήσεως και το διακριτικό τίτλο METRO. Προήλθε από το συνεταιρισμό οκτώ παντοπωλών, ενώ ήταν από την αρχή και παραμένει πάντα απόλυτα Ελληνικών συμφερόντων. Σήμερα , διαθέτουμε δύο αλυσίδες καταστημάτων. Τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry, με 49 σημεία σε όλη την Ελλάδα και τα καταστήματα λιανικής My market, που έως το τέλος του 2015 αριθμούσαν 66 σημεία, κυρίως σε περιοχές της Αττικής και της Νότιας Ελλάδας.

Το Φεβρουάριο του 2016, σε μία σημαντική στιγμή για την ιστορία της, η METRO αποκτά την αλυσίδα Βερόπουλος και οι δύο ιστορικές, ελληνικές εταιρείες ενώνονται δημιουργώντας μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανεμπορίου στην ελληνική αγορά.

Η απόκτηση του δικτύου καταστημάτων Βερόπουλος αυξάνει τα σημεία πώλησης σε 225, καλύπτοντας στρατηγικά σημεία σε όλη την επικράτεια, τόσο στην ηπειρωτικές όσο και στις νησιωτικές περιοχές της χώρας. Η επιτυχία της εταιρείας μας οφείλεται σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό στους ανθρώπους της. Οι εργαζόμενοι ήταν, είναι και θα είναι απόλυτη προτεραιότητα των στρατηγικών επιλογών της εταιρείας, γιατί αποτελούν την κινητήρια δύναμη της και σε αυτούς οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό η επιτυχία της.

Είμαστε δίκαιοι απέναντί τους, τηρούμε τους νόμους, σεβόμαστε την προσωπικότητά τους. Επενδύουμε σε εκπαιδευτικά προγράμματα και προσπαθούμε να τους εμφυσήσουμε την κουλτούρα εξυπηρέτησης του πελάτη.

Στόχος μας παραμένει να προσφέρουμε σε όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας της METRO ένα περιβάλλον αξιοκρατίας και ασφαλούς εργασίας, αναπτύσσοντας μαζί τους σχέσεις αξιοκρατίας και εμπιστοσύνης σε βάθος χρόνου.