Τα Νέα μας

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τα τελευταία νέα της METRO ΑΕΒΕ.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ METRO: Ολοκληρώθηκε για 3η συνεχή χρονιά η εκπαίδευση και ανάπτυξη των στελεχών της εταιρείας σε συνεργασία με το ΟΠΑ | 25/7/2023

Η METRO, ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα, επενδύει διαχρονικά στους ανθρώπους της θέτοντας ως προτεραιότητα την εκπαίδευση και την ανάπτυξή τους σε όλα τα επίπεδα. 

METRO: Εξοικονόμηση Φυσικών Πόρων για ένα Βιώσιμο Μέλλον  | 6/6/2023

Η METRO, εδώ και 8 χρόνια, έχει σχεδιάσει και υλοποιεί με συνέπεια ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης, προσανατολισμένο στη Βιωσιμότητα με συνεχείς επενδύσεις για τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Η METRO ΑΕΒΕ εγκαινιάζει το Κέντρο Διανομής Βορείου Ελλάδος μετά την ανακαίνιση και επέκταση των εγκαταστάσεων | 31/5/2023

Ολοκληρώνοντας ένα μεγάλο και απαιτητικό έργο, η METRO ΑΕΒΕ πραγματοποίησε τα επίσημα εγκαίνια του Κέντρου Διανομής Βορείου Ελλάδος.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023 | 26/5/2023

Με 3 Gold, 2 Silver και 2 Bronze βραβεύσεις, η No1 αλυσίδα χονδρικού εμπορίου, τα METRO Cash & Carry ξεχώρισαν στις απονομές των Loyalty Awards 2023, ενός θεσμού που αναδεικνύει για 6η χρονιά την αριστεία και την καινοτομία στα προγράμματα επιβράβευσης των εταιρειών. 

Η METRO στηρίζει το θεσμό της οικογένειας και τους ανθρώπους της, στο πλαίσιο των Παγκόσμιων Ημερών της Μητέρας και του Πατέρα! | 16/5/2023

Με αφορμή τις Παγκόσμιες Ημέρες της Μητέρας στις 14 Μαΐου και του Πατέρα στις 18 Ιουνίου, η METRO σχεδίασε και υλοποιεί μία κίνηση με μεγάλη σημασία και με υψηλό συμβολισμό, υποστηρίζοντας το σωματείο Be-Live .

Οι εργαζόμενοι της METRO ξεκίνησαν να γράφουν «Χιλιόμετρα Προσφοράς» το 2023, για καλό σκοπό! | 4/5/2023

Η METRO Running Team παραμένει πιστή στο ραντεβού της με το δρομικό της κίνημα «Χιλιόμετρα Προσφοράς» για 7η χρονιά. 

Τα My market εκπαίδευσαν και ψυχαγώγησαν τους ποδηλάτες του αύριο, στο Athens Bike Festival 2023! | 4/4/2023

Στη μεγαλύτερη γιορτή για το ποδήλατο στην Ελλάδα, το Athens Bike Festival, ενημερώθηκαν και διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι!  

Άνοιξη στην καρδιά μας και στη φύση!Το νέο τεύχος ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ των My market, φέρνει τα χρώματα της άνοιξης στις σελίδες του! | 27/3/2023

Το νέο τεύχος ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ των My market ήρθε και φέρνει αέρα αισιοδοξίας, καθώς είναι γεμάτο νέες ιδέες για ταξίδια, διακόσμηση, και συνταγές που μυρίζουν άνοιξη! Το τεύχος, βρίσκεται ήδη σε όλα τα καταστήματα My market, αλλά και στο eshop, για του e-πελάτες! 

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...  >|