Τα My market στηρίζουν το «Μαζί για το Παιδί», καλύπτοντας τα γεύματα 150 παιδιών για ένα μήνα | 29/4/2024

 

Τα My market μέσα από το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας «συν-πράττω» που υλοποιούν για 16η συνεχή χρονιά, επιστρέφουν αξία στην τοπική κοινωνία και στέκονται δίπλα στον συνάνθρωπο, στο παιδί και στην οικογένεια, διαχρονικά.  

Φέτος το Πάσχα στηρίζουν ενεργά τη δράση «Μαζί τους το Πάσχα» που υλοποιείται από το «Μαζί για το Παιδί» και προσφέρει γεύματα σε παιδιά που φιλοξενούνται σε δομές παιδικής προστασίας σε όλη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, από τη προσφορά των My market θα καλυφθούν για ένα ολόκληρο μήνα τα γεύματα 150 παιδιών!

Η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί σταθερά αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεων στα My market. Μέσω του προγράμματος «συν-πράττω», υλοποιείται ένα πλάνο ενεργειών και πρωτοβουλιών που τηρείται με συνέπεια και ευαισθησία όλα αυτά τα χρόνια. Σε συνεργασία με αξιόλογους φορείς και οργανισμούς, οι οποίοι παρουσιάζουν σημαντικό έργο στις τοπικές κοινωνίες, τα My market, στηρίζουν έμπρακτα, παιδιά, οικογένειες και ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Καλό Πάσχα, με υγεία!