Η Black Friday του eshop My market επιστρέφει και μοιράζει iPhone 14 σε 8 τυχερούς καταναλωτές!  | 21/11/2022

 
Για την περίοδο 21/11 με 28/11, οι πελάτες που πραγματοποιούν αγορές από το eshop, άνω των 100€, κερδίζουν αυτόματα έκπτωση αξίας 10€. Παράλληλα, με κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία αξίας 100€ και άνω, οι πελάτες μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση που θα τους χαρίσει 8 iPhone 14, καθώς και 40 αφυγραντήρες Inventor.
Στο eshop των My market οι πελάτες μπορούν να βρουν και εκπτώσεις σε είδη πρώτης ανάγκης, απαραίτητα για την καθημερινότητα τους. Παράλληλα, οι μεγάλες εκπτώσεις είναι διαθέσιμες και σε πολλές άλλες κατηγορίες προϊόντων, για παραγγελίες από όλη την Ελλάδα, και οι πελάτες του eshop το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να μπουν και να επωφεληθούν από τις Black Friday προσφορές διεκδικώντας παράλληλα τα πλούσια δώρα.
Σχετικά με τα My market:
Τα My market είναι μία αμιγώς ελληνική αλυσίδα super market με 231 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, η εταιρεία δραστηριοποιείται με συνέπεια και αξιοπιστία στην ελληνική αγορά. Τα My market συνεργάζονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.