Ψηφιακά e-Χριστούγεννα μόνο για επαγγελματίες στα METRO Cash & Carry | 15/12/2022

 

Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης & Ho.Re.Ca, όπως εστιατόρια, ταχεία εστίαση και ξενοδοχεία, αλλά και Λιανικής πώλησης όπως περίπτερα, μίνι μάρκετ, απολαμβάνουν καθημερινά αναβαθμισμένες υπηρεσίες, υψηλών προδιαγραφών, σε όλα τα επίπεδα. 

Τo πρωτοποριακό eshop METRO Cash & Carry, φέτος συνεργάζεται με τον Άγιο Βασίλη μόνο για επαγγελματίες για να επιβραβεύσει τους πελάτες που σχεδιάζουν από νωρίς τις αγορές τους, με μοναδικά εκπτωτικά κουπόνια! Μέσα από τη σύγχρονη αυτή πελατοκεντρική πλατφόρμα, που φόρεσε τα γιορτινά της, οι επαγγελματίες μπορούν να πραγματοποιήσουν εύκολα και γρήγορα 3 τυχερές παραγγελίες, κάνοντας αγορές σε κορυφαία προϊόντα, ενώ με τις ταχύτατες υπηρεσίες παραλαβής από το κατάστημα και παράδοσης στην έδρα τους κερδίζουν διπλά και παράλληλα επιβραβεύονται. 

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ, όπως ούτε η έμπνευση και η ποικιλία! Ο premium Χριστουγεννιάτικος κατάλογος των METRO Cash & Carry, με πανελλαδική εμβέλεια μέσα από ένα δυναμικό βίντεο και διαδραστικά υλικά, φτάνει στις οθόνες όλων των πελατών και έρχεται να δώσει επιπλέον αφορμή για μεγαλύτερες ηλεκτρονικές παραγγελίες, άρα και δώρα. Επειδή όμως οι γιορτές έχουν αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις για όλους, η αλυσίδα έχει σχεδιάσει και ένα παιχνίδι με φαντασμαγορικό Jackpot, για να θυμίσει στους επαγγελματίες ότι δώρα υπάρχουν για όλους. Με κάθε παραγγελία, μέσα από κατάστημα ή και μέσα από το eshop, λαμβάνουν τυχερούς δωροκωδικούς και μέσα από το πολυβραβευμένο πρόγραμμα πιστότητας Focus Bonus βοηθούν ένα δυναμικό μετρητή να γυρνά ασταμάτητα ανεβάζοντας το κέρδος έως 6.000€.

Η αλυσίδα δείχνει για άλλη μια φορά τον πελατοκεντρικό της χαρακτήρα, επιτυγχάνοντας να συνδυάσει τη μαγεία των γιορτών με το όφελος όλων των πελατών της, ακόμη και αυτών που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε φυσικό σημείο και επιλέγουν τις ψηφιακές μεθόδους ενημέρωσης και αγοράς. 

Λίγα λόγια για τα METRO Cash & Carry: 

Τα METRO Cash & Carry, 46 χρόνια τώρα, διατηρούν σταθερά ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Με αναβαθμισμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης, εξειδικευμένα προϊόντα και μία πιο σύγχρονη προσέγγιση, παραμένουν ο καλύτερος συνεργάτης κάθε επαγγελματία Ho.Re.Ca. και μεταπώλησης. Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε η πρωτοποριακή υπηρεσία e-shop των METRO Cash & Carry, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τους επαγγελματίες σε όλη τη χώρα.