Ακίνητα προς εκμετάλλευση

Έχουμε δημιουργήσει σε ορισμένα κτίρια των καταστημάτων μας επαγγελματικούς χώρους, οι οποίοι διατίθενται προς ενοικίαση και κάθε ένας από αυτούς μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες του επαγγελματία.

Εάν κάποιο από τα παρακάτω διαθέσιμα ακίνητα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, παρακαλούμε πολύ όπως επικοινωνήσετε με την κα Κωνσταντίνου Μαρία, Υπεύθυνη Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας, στο τηλ. 210 2893737, fax: 210 2835030 ή συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας.

Στο Μοσχάτο στην οδό Πειραιώς 35, παραπλεύρως από το METRO Cash & Carry, ενοικιάζεται Α’ όροφος 752 τ.μ. και Β' όροφος 435 τ.μ. είτε μαζί είτε ξεχωριστά.

Νεόδμητο κτίριο, διαμπερές. Ιδανικό για γραφεία, εκπαιδευτήριο, γυμναστήριο ή κέντρο αισθητικής. Δυνατότητα διαμόρφωσης του χώρου σύμφωνα με τις ανάγκες. Ο Β΄ όροφος διαθέτει και μπαλκόνι 300 τ.μ. Πρόσβαση με ανεξάρτητη σκάλα και ασανσέρ, 10 θέσεις πάρκινγκ στο υπόγειο.

Στο Μοσχάτο επί της οδού Πειραιώς 35, ενοικιάζεται Α’ όροφος 1.000 τ.μ. πάνω από το METRO Cash & Carry.
Διαμορφωμένος χώρος κατάλληλος για γραφεία, ΚΕΚ ή άλλη επαγγελματική χρήση.

Στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη επί της οδού Π. Ράλλη 75 ενοικιάζονται Α’ και Β’ όροφοι από 1.200 τ.μ. έκαστος, πάνω από το METRO Cash & Carry.
Aνεξάρτητη πρόσβαση με σκάλα και ασανσέρ, υπόγειες θέσεις πάρκινγκ, κατάλληλοι για γραφεία, θέα μέχρι και Ακρόπολη.

Στα Άνω Λιόσια, στην οδό Καραϊσκάκη & Ολυμπίου, ενοικιάζεται Α΄ όροφος 760 τ.μ.
Πάνω από το My market, ιδανικός χώρος για γυμναστήριο, εκπαιδευτήριο ή παιδικό σταθμό, καθώς υπάρχει ακριβώς δίπλα δημοτικό σχολείο. Η ύπαρξη μπαλκονιού (περίπου 300 τ.μ.), μπορεί να αξιοποιηθεί και ως χώρος αναψυχής τις ημέρες που ο καιρός το επιτρέπει.

Στα Άνω Λιόσια στην οδό Καραϊσκάκη & Ολυμπίου, ενοικιάζονται 4 καταστήματα ισογείου 212 τ.μ. (53 τ.μ. το καθένα)
Τα καταστήματα αυτά βρίσκονται ακριβώς δίπλα στο My market. Ιδανική τοποθεσία για λειτουργία φαρμακείου, βιβλιοπωλείου, οδοντιατρείου, κέντρου αισθητικής.

Στην Κερατέα, επί της Λ. Αθηνών-Σουνίου, ενοικιάζεται εντός του καταστήματος My market χώρος 40 τ.μ..
Ο χώρος βρίσκεται ακριβώς πίσω από τα ταμεία του καταστήματος και είναι ιδανικός για πρατήριο εφημερίδων, περιοδικών, για πώληση καπνικών ειδών, βιβλιοπωλείο ή αναψυκτήριο.

Στο Λαύριο επί της Λ. Φωκίωνος Νέγρη 5, ενοικιάζεται χώρος 277 τ.μ. κατάλληλος για γραφεία.
Ο χώρος βρίσκεται ακριβώς πάνω από το Μy market και έχει ανεξάρτητη είσοδο με σκάλα και ασανσέρ, θέσεις πάρκινγκ.

Στο Κορωπί επί των Λεωφ. Κορωπίου-Βάρης και Λεωφ. Κορωπίου-Μαρκοπούλου ενοικιάζεται, εντός του καταστήματος My market, χώρος 130 τ.μ.
Ο χώρος βρίσκεται ακριβώς στην είσοδο του καταστήματος, είναι υπερυψωμένος και είναι ιδανικός για πρατήριο εφημερίδων, περιοδικών, για πώληση καπνικών ειδών, βιβλιοπωλείο ή αναψυκτήριο ή άλλη επαγγελματική χρήση.  Δυνατότητα διάνοιξης ανεξάρτητης εισόδου.

Στο Καπανδρίτι πωλείται οικόπεδο 4.300 τ.μ.
Κομβικό σημείο στην είσοδο του χωριού, εξαιρετικό για κατοικίες.

Στη Σαλαμίνα επί της Λ. Σαλαμίνας-Παλουκίων 104 , ενοικιάζεται Α΄ όροφος 300 τ.μ.
Η είσοδος του κτιρίου βρίσκεται δίπλα στην είσοδο του My market επάνω στην Κεντρική Λεωφόρο. Η περιοχή είναι εύκολα προσβάσιμη, ενώ το σημείο είναι ιδανικό για γυμναστήριο, γραφεία εταιρείας ή φροντιστήριο.

Στο Ξυλόκαστρο επί της παλαιάς Εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών ενοικιάζονται 2 καταστήματα ισογείου από 55 τ.μ. το καθένα
Τα καταστήματα αυτά βρίσκονται ακριβώς δίπλα στο My market. Ιδανική τοποθεσία για λειτουργία φαρμακείου, βιβλιοπωλείου, για πρατήριο εφημερίδων, περιοδικών, ή πώλησης καπνικών ειδών.

Στο Λέχαιο Κορινθίας, επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου- Πατρών, ενοικιάζονται:

  • Στον Α’ όροφο πάνω από το κατάστημα My market χώροι στον Α΄ όροφο 320 τ.μ. και 274 τ.μ.  Ιδανικοί χώροι για γραφεία, λειτουργία γυμναστηρίου, πολυιατρείου ή κέντρου αισθητικής. Δυνατότητα ενοικίασης είτε ως ενιαίος χώρος είτε ξεχωριστά.

Στο Αίγιο επί της οδού Κορίνθου 146-148 ενοικιάζονται χώροι μπροστά από το METRO Cash & Carry:

  • Iσόγειο κατάστημα 250 τ.μ. με μεγάλη πρόσοψη και πολύ καλή προβολή στον κεντρικό δρόμο.
  • Ισόγειος χώρος 150 τ.μ. κατάλληλος για γραφεία, δυνατότητα ενοποίησης με το παραπάνω κατάστημα.
  • Υπόγειος χώρος 250 τ.μ. με πρόσβαση από εξωτερική ράμπα με ρολό κατάλληλος για συνεργείο αυτοκινήτων, αποθηκευτικό χώρο κ.λ.π.


Στη Θεσσαλονίκη, στο 10ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, ενοικιάζεται:
Υπόγειος Αποθηκευτικός χώρος 800 τ.μ., σε κομβικό σημείο, κοντά στο αεροδρόμιο και τον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο.

Στην Κοζάνη, στο 5ο χλμ Ε.Ο. Κοζάνης -Πτολεμαΐδας, ενοικιάζoνται:

  • Ισόγειο 145 τ.μ. δίπλα στο κατάστημα METRO Cash & Carry. Ο χώρος είναι ιδανικός για γραφεία εταιρείας ή κατοικία.
  • Χωράφι 4 στρεμμάτων περίπου, το οποίο βρίσκεται παραπλεύρως του METRO Cash & Carry και το οποίο είναι κατάλληλο για σπορά. Επίσης η λειτουργία φυτωρίου είναι ιδανική.